Rådgivningssamtal
Misstänker du eller vet du att din son eller dotter använder droger och vet du inte hur du skall hantera problemet? Ring till vår telefon 021-121201 och beställ en tid för rådgivning. 
Under en rådgivning, som kan vara en timme lång eller längre, går vi igenom det problem Du sökt oss för. Vi lyssnar till Din berättelse och tillsammans försöker vi sedan finna lösningar som passar just Ditt problem. Vi för inga journaler eller anteckningar utan vi är bara anhöriga som lyssnar till andra anhöriga. 
Som anhörig måste man låta missbrukaren själv ta ansvar för sina handlingar och inte ”hjälpa” honom på felaktigt sätt. Om vi i stället ”stjälper” våra missbrukare ger vi dem aldrig tillräcklig anledning för dem att sluta sitt missbrukarliv. 
Tycker Du att det känns bra att sitta ner och samtala med oss, bokar vi in en ny tid. Antalet rådgivningar, som sker under tysthetslöfte, bestämmer därefter Du själv eller tillsammans med rådgivaren. 
All rådgivning inom AMD är gratis, men vi vill att Du blir medlem hos AMD om Du vill fortsätta att träffa oss. 
Missbruk är en tragedi, som är svårt att förstå och svårt att hantera. De som upplevt tragedin har unika kunskaper, som vi bör ta till vara och använda i kampen mot droger.