Sidhuvudbild

Hammarby Konsthandel


Facebook.jpg

Välkommen till AMD Anhöriga Mot Droger!
Besökadress: AMD Riks, Jungmansgatan 123 A, 621 52 Visby
Öppettider tisdag-onsdag 10-14 och torsdag 18-20.
Postadress: AMD Riks c/o Hallberg Trädgårdgatan 125, 621 54 Visby
E-post kontakt: amdgotland@outlook.com
Telefon: Ordförande 0737 130406, vice ordförande 0738 329287.

Även om vindarna stundtals kan vara rätt så isiga och snön ligger kvar på norrsidan, måste vi väl ändå säga att med april månad framför oss är VÅREN 2018 här! Vi vill inte ha mera snö nu, vi vill ha värme med ljumma vindar, vårblommor och solsken vareviga dag.
I slutet av april månad är det åter dags för vårt riksårsmöte och då hoppas jag få möta riktigt många AMD-medlemmar från alla våra lokalföreningar. Lördagen den
28 april kl. 10.00 ses vi på Kärnmakaren i Kallhäll i Järfälla kommun precis som vanligt där vi brukar ha våra årsmöten.
Du som läser det här och vet med dig att du inte anmält dig till årsmötet, gör det direkt NU till undertecknad (lena.larsson@la2.se) och glöm inte berätta för mig om du vill ha fisk- eller kötträtt till lunch. Det är viktigt för personalen i köket så dom kan planera tillagningen så att alla blir nöjda. Fiskgratäng med kaviar potatismos eller schnitzel med skysås och potatis står det på matsedeln den dagen så det är bara att välja!
Inbjuden gäst har vi också fixat och denna gång blir det en ung dam som ska berätta för oss hur det är att växa upp i en missbrukarfamilj. Hon är med i en förening som heter Knas hemma och det är nog det närmaste sanningen man kan komma när man lever så.
Efter avslutade årsmötesförhandlingar där vi valt en ny styrelse för de kommande två åren, hoppas jag vi får tillfälle att umgås och prata om hur läget är ute i de olika föreningarna och hur framtiden ser ut för de som är aktiva där.
Vi ses den 28 april kl. 10.00 – 15.00 i Järfälla! AMD Riks bjuder på hela kalaset!

En stilla tröst, om det nu kan uppfattas som sådant, är att DU ÄR INTE ENSAM!
Många anhöriga går in i detta nya år med den vetskapen som de aldrig någonsin trott de skulle behöva få uppleva. Men eftersom du inte är ensam om detta nya, så är vi på AMD Anhöriga Mot Droger dem du kan vända dig till med dina frågor och funderingar. Vi tar gärna emot ditt samtal och försöker vägleda dig och ge svar på det du inte vet eller kan själv. Vi bokar en tid för besök om du så önskar och vi finns till för dig som anhörig. Vi har en gång varit i samma sits som du är nu och vet vad som behövs och hur du mår. Tveka inte längre, ring oss så får vi pratas vid. Eller skicka ett mail om du tycker det känns bättre.

För som det är i många kommuner runt om i vårt avlånga land ska det inte vara! Alla ska ha rätt till den bästa vård som finns för att våra barn ska bli drogfria och kunna leva ett drogfritt liv igen.
Anne Hallberg
Lena Larsson
Anne Hallberg tel 0737 130406 amdgotland@outlook.com
Lena Larsson tel 0738 329287 lena.larsson@la2.se

Vi försöker varje år att ha en s k ANHÖRIG-kurs då vi över en helg åker bort med nytillkomna medlemmar för att lära oss mera men också för att lära känna andra i samma eller liknande situation. Vi lär oss att DU ÄR ALDRIG ENSAM! Även om det känns så vissa dagar, får man den här helgen nya vänner som man kan ringa till när det känns extra svårt hemmavid.
Vi erbjuder även andra externa kurser för att våra medlemmar ska känna sig uppdaterade och lära sig om nya droger som tillkommer i en aldrig sinande ström. Ofta bjuder hemmaföreningen på dessa med sponsring av Riksförbundet eller också betalar man kalaset själv.
Detta kort om AMD Anhöriga Mot Droger. Är det något vi glömt att berätta, ring gärna undertecknade så ska vi ge svar på alla dina frågor eller åtminstone så gott vi kan.

Än en gång: Känn dig välkommen till AMD Anhöriga Mot Droger!

Anne Hallberg, förbundsordförande
Lena Larsson, vice förbundsordförande

Ann Hallberg, förbundsordförande
Riksförbundet AMD Anhöriga Mot Droger
Tel 073 713 04 06
amdgotland@outlook.com

Mitt barn knarkar.
Mitt barn röker hasch.
Vem hjälper mitt barn sluta med droger.
Hjälp åt anhöriga till missbrukare.
Föräldrar till knarkande barn.
Min tonåring super varje helg.
Hjälp knarkande ungdom.
Vem lyssnar föräldrar knarkande.
Unga vuxna vem bryr sig om dom.
Hur ser man om någon är drogad.
Luktar det om cannabis.
Vad luktar det om hasch.
Nätdroger vad är det?
Tonåringar och droger.
Hur vanligt är det med marijuana.
Mitt barn har cannabis hemma vad gör jag.
Vilka ger ungdomar narkotika
Anhöriga Mot Droger vad gör dom.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in